horecapolitie_alphen

Agenten arresteren fietsendief op de golfbaan na achtervolging

De politie kreeg vrijdag een melding binnen van een fiets die bij winkelcentrum De Herenhof was weggenomen. Door de GPS tracker op de fiets kon de politie de fietsendief volgen. Dat leidde tot een achtervolging tot op de golfbaan in Alphen.

De gestolen fiets bleek voorzien te zijn van een GPS tracker. Al snel werd de locatie van de fiets dan ook duidelijk bij de politie. “Nu is gestolen fietsen natuurlijk altijd leuk om terug te vinden, maar om er ook een fietsendief bij vangen is beter”, aldus de politie. Zij bleven de fiets dan ook in de gaten houden.

Al vrij snel kwam de dief terug om de fiets op te halen, wat resulteerde in een achtervolging. De verdachte sloeg namelijk op de vlucht en diverse agenten zetten hierop de achtervolging in. Dit leidde uiteindelijk naar de golfbaan. De 41-jarige verdachte kon uiteindelijk aangehouden worden op de driving range van de golfbaan. “Wij waren blij dat de personen op de golfbaan even stopte met hun drive.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.