Josh Walet

Agenten bedreigd en geslagen tijdens aanhouding bij burenruzie

Op zondag 2 mei liep een burenruzie in Alphen wel erg uit de hand. Tijdens de ruzie vielen de twee buren elkaar aan met verschillende objecten. Ook agenten kregen het een en ander te verduren.

Ter plaatse wilden beide partijen aangifte tegen elkaar doen. De politie heeft beide partijen daarop aangehouden, maar dat verliep niet zonder slag en stoot. Een van de agenten werd bedreigd, en een ander werd in het gezicht geslagen.

Beide agenten hebben aangifte gedaan. De buren dienen zich dus niet alleen voor hun gedrag naar elkaar toe te verantwoorden, maar ook voor hun gedrag naar de agenten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.