Politie Alphen aan den Rijn

Agressieve man laat auto achter en ontvlucht de politie door in sloot te springen

Afgelopen zondag 12 maart vond de 20 van Alphen plaats. Tijdens dit evenement was een groot deel van Alphen aan den Rijn afgesloten voor verkeer. Eén bestuurder wilde toch het Alphense centrum in met zijn auto. Nadat een verkeersregelaar hem aansprak werd de man woedend en zette het op een lopen.

De man kwam aan bij een wegafzetting waar een verkeersregelaar hem te woord wilde staan over de wegafsluitingen en omleidingen. De agressieve bestuurder dacht hier echter anders over en liet zijn auto achter op de weg. “De man rende weg voor de politie. Sprong een sloot in en ging zoals vele renners van de 20vanAlphen zouden kunnen de halve atletiekbaan rond”, zo vertelt de politie. De motorrijder van de politie was sneller, dus de man werd alsnog achterhaald en aangehouden door de Alphense politie.

De politie vervolgt: “De man is na het opmaken van het proces verbaal heengezonden. Vanwege de staat van zijn auto (schade/scherpe delen) is er een WOK status opgelegd bij het RDW.” Vanwege zijn rijgedrag en drugsgebruik is door de politie ook een melding bij het CBR gemaakt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.