Al 1800 kaarten verkocht voor Wet ’n Wild Beachfestival

Er zijn al ruim 1800 bezoekers die een kaartje hebben bemachtigd voor het festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De kaartverkoop ging maandagavond van start.

De super early birds zijn nog tot vanavond 19.00 uur te koop, daarna zullen de ‘gewone’ early birds in de verkoop gaan. De kaartjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Er is in totaal ruimte voor zesduizend bezoekers.

Line-up
De eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de vijfde editie zijn Bizzey, Broederliefde, Poke Pokro, Benny Rodrigues en Housequake. Net als vorig jaar zijn er twee podia, één voor de urban liefhebbers en een house stage. Andere artiesten worden later bekend gemaakt door de organisatie.

Het Wet ’n Wild Beachfestival vindt plaats op zaterdag 10 augustus van 15.00 – 00.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Alphens.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 15:08

Carbid schieten in Alphen mag onder deze voorwaarden

In Alphen aan den Rijn zijn er een aantal vuurwerkvrije zones. Hierdoor kan niet iedereen knallend het nieuwe jaar in gaan. Wel kun je ook dit jaar carbidschieten, maar let op: er zijn voorwaarden aan verbonden.

Theater gisteren 14:12

Voorstelling over alcohol en drugs op het Scala College

De afgelopen twee weken waren vier acteurs van de theatergroep Playback op het Scala College. Ze speelden de jongerenvoorstelling ‘Hotspot’ voor alle derde klassen van de school. Na de voorstelling, waarin diverse thema’s rondom jongeren aan de kaak werden gesteld, zorgde het nagesprek voor een waardevolle afsluiting. Zowel de derdejaars als de aanwezige docenten vonden de voorstelling erg intrigerend.