Alphens
Advertorial Winkels

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Na een verbouwing opende Taste aan den Rijn in begin oktober 2020 haar deuren aan de Hooftstraat. Inmiddels levert de winkel Alphenaren verschillende lekkernijen.

Assortiment

Taste aan den Rijn is hét adres in Alphen voor de mooiste wijnen, heerlijke borrelplanken en originele bieren. Het bierassortiment varieert van lokale bieren tot Belgische of Duitse bieren, waarvan je uiteraard kunt genieten met een heerlijk stukje oude kaas of een lekker nootje. Daarnaast kun je ook bij Taste aan den Rijn een wijnproeverij volgen.

Al drie jaar adviseert Taste aan den Rijn met veel enthousiasme de ideale wijn & spijscombinaties. Taste aan den Rijn is gespecialiseerd in het samenbrengen van smaken tot een geheel. De delicatessenwinkel heeft alles in huis om heerlijke borrelplanken, kerst- cadeau- en relatiepakketten samen te stellen.

Lange ervaring

Het idee om een delicatessenwinkel op te starten spookte al jarenlang door het hoofd van eigenaar Philip van Aardam. Philip heeft een lange ervaring van ruim twintig jaar in de horeca en drankenbusiness. Bij Taste aan den Rijn probeert hij zijn lange ervaring te combineren met zijn passie.

Actie

Wie jarig is trakteert, daarom krijgt iedere kopende klant bij Taste aan den Rijn van woensdag 4 oktober tot zondag 8 oktober een lekkere attentie.

Volg Taste aan den Rijn via Facebook of Instagram voor alle nieuwtjes en lekkernijen in de winkel. Bellen kan natuurlijk ook op 06-19144494.


Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.