Paulo Jorge Oliveira Vieira

Al dagen vermiste Paulo (28) werd voor het laatst in Alphen gezien

Familie maakt zich grote zorgen om Paulo Jorge Oliveira Vieira (28) uit Hengelo, Overijssel. Hij is sinds 6 april vermist en werd voor het laatst gezien in Alphen aan den Rijn.

De 28-jarige Paulo staat op de lijst voor psychische hulp. Dit nadat ze hem bij Mediant niet verder konden helpen. Hij slikt ook antidepressiva, maar die heeft hij niet bij zich. En dat baart de familie van Paulo grote zorgen. 

Op dinsdag 6 april werd Paulo rond 12:15 uur voor het laatst gezien bij een vriend in Alphen. Zijn auto stond geparkeerd in de Pieter Floriszstraat/Van Nesstraat. Nadat hij daar is geweest, is hij spoorloos. Vermoedelijk rijdt hij in een witte Renault Clio met het kenteken ZP-739-S. 

Heb jij Paulo gezien, gesproken, of weet je waar hij is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via 0800-6070. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.