Algemene waardering Nederlandse treinstations daalt lichtelijk in 2023: Alphen aan den Rijn op plek 248

In het afgelopen jaar is de algemene waardering van reizigers voor Nederlandse treinstations licht gedaald ten opzichte van het voorgaande jaar. De beoordeling, gebaseerd op de feedback van meer dan 83.000 deelnemers, kwam uit op een gemiddelde van 7,2.

Hoewel dit nog steeds een positieve score is, vertegenwoordigt het een tiende daling ten opzichte van het jaar 2022. Deze bevindingen werden onlangs gepresenteerd in de jaarlijkse stationsranglijst, samengesteld door ProRail en NS.

Station Alphen aan den Rijn

Binnen deze overkoepelende beoordeling heeft het station in Alphen aan den Rijn een score van 7,0 ontvangen. Deze waardering plaatst het station op de 248e positie van de in totaal 393 beoordeelde treinstations in Nederland. Hoewel Alphen aan den Rijn nog steeds een bovengemiddelde score behaalt, geeft de lichte daling in de algemene tevredenheid aan dat er ruimte is voor verbetering.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 16:27

Motorrijder zwaargewond na eenzijdig ongeval op afrit N11 bij N207 vanuit Bodegraven

Zaterdag 2 maart raakte een motorrijder ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de N11 bij de N207 vanuit Bodegraven. De motorrijder botste tegen de vangrail en belandde vervolgens tussen de op- en afrit van de snelweg. Het ongeval resulteerde in ernstige verwondingen, waarvoor de man met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Werken gisteren 16:06

Vacatureoverzicht week 9: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Literatuur gisteren 13:46

Alphense Thobian brengt zijn tweede gedichtenbundel uit: 'De Bus Gemist'

Thobian Schaap (21) brengt op 8 maart zijn tweede gedichtenbundel uit, getiteld 'De Bus Gemist'. Na zijn succesvolle debuut in 2021 met 'Tijd Vliegt Voorbij', waarin hij zijn coming-out beleefde, treedt Thobian opnieuw de literaire wereld binnen met een nieuw verhaal.

Evenementen gisteren 10:00

Zaterdagavond wordt een echte feestavond bij het Zomerspektakel

Voor zaterdag 1 juni heeft het Zomerspektakel aan het Meer een spectaculaire line-up neer weten te zetten. Het belooft een geweldige feestavond te worden. En dat past helemaal bij deze jubileumeditie. Voorzitter Stanley de Looze: “Maak je klaar voor een avond volop springen, swingen en meezingen.”

Overige gisteren 08:59

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.