Week van het Werk

Ali B vertelt op het Alphense Banenfestival over hoe hij succes bereikte

Iedereen kent hem als de bekende en succesvolle rapper Ali Bouali, maar ook hij heeft een lange weg afgelegd, wat gepaard ging met vallen en opstaan. Over deze struggles en zijn weg naar succes vertelt hij op het Alphense Banenfestival.

Ali B komt naar Alphen aan den Rijn. Op het Banenfestival, wat georganiseerd wordt in het kader van de Week van het Werk, vertelt Ali B over hoe hij succes bereikte. Vooruitlopend hierop, deelt Ali B een video vanuit Marokko. “Succes heb ik niet te danken aan de resultaten. Het succes heb ik te danken aan de struggels die ik heb overwonnen en hoe ik mezelf persoonlijk heb ontwikkeld door die struggles. Die deel ik met jullie op 6 november”, zegt hij in de video. “Alphen aan den Rijn, zie je daar.”

Het Banenfestival vindt plaats op zaterdagmiddag 6 november tussen 13:00 en 16:00 uur in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. Ali B zal samen met burgemeester Liesbeth Spies de opening verzorgen, waarna er ruimte is om langs te gaan bij ruim 50 ondernemers die jou een baan kunnen bieden. Daarnaast kun je ook een profielfoto laten maken, sollicitatietraining volgen, meedoen aan een workshop LinkedIn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?