Advertorial Overige

All4finance investeert in jarenlange klantrelaties

Tom Boon en toen nog zijn vriendin Maaike hielp All4finance eerder aan hun allereerste woning. Die komt binnenkort in de verkoop want de doorstroom naar een nieuwe woning is een feit en daar was All4finance ook bij betrokken.  

Intussen zijn Tom en Maaike Boon getrouwd en is er zelfs gezinsuitbreiding! Bij de aankoop van hun nieuwbouwwoning, vanwege de geboorte van Logan, kwamen zij wederom naar All4finance voor hypotheekadvies. Zij zijn trots op deze jarenlange klantrelatie en ondersteunen ook de sportieve doelen waar Tom en zijn vrouw Maaike bij betrokken zijn, zoals de Halve van Alphen.

Op zondag 6 oktober vindt de 5de editie van de Halve van Alphen plaats: dé najaarsklassieker. De Halve van Alphen wordt georganiseerd door Alphen a/d Run en CAS Alphen, in samenwerking met B-Fitt B.V., de sport-en fitnesschool van Alphen aan den Rijn, het bedrijf van Tom. Tom heeft overigens ook twee awards gewonnen in 2017 en 2018.

Ook Patricia Ethard van All4houses en All4finance deed vorig jaar fietsend mee aan de Halve van Alphen. Omdat zij toen nog aan het revalideren was werd ze hierbij door Tom persoonlijk begeleid. Afgelopen maart heeft Tom haar intensief begeleid ter voorbereiding van de 20 van Alphen. Hierdoor rende Patricia 5 km in een mooie tijd.

All4houses Makelaardij en All4finance Hypotheken zijn overigens ook medesponsor van beide evenementen. Zo is de cirkel weer rond. Een klantrelatie die elkaar ook zakelijk versterkt.

De inschrijving, start en finish zijn op de Flemingweg 18G bij B-Fitt. Meer informatie is te vinden op www.halvevanalphen.nl. Meer informatie over All4finance is hier te vinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:39

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

Zeven nieuwe besmettingen in Alphen

GGD Hollands Midden meldt dat er in de afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn opnieuw zeven besmettingen met corona zijn vastgesteld. Een week eerder waren dat er acht.

Wonen en bouwen vandaag 08:40

Vijf jaar sinds de val van de Julianabrug: het brugdrama in beeld

Vandaag is het vijf jaar geleden dat het brugdrama plaatsvond. Bij werkzaamheden aan de Julianabrug in Alphen ging het compleet mis. Twee hijskranen die het brugdeel inhesen vielen om en richtten een enorme ravage aan. In deze fotoreportage van de Alphense fotograaf Josh Walet nemen we je mee terug naar dat bewuste moment. 

Alphens Restaurantweek gisteren 15:07

Vanaf morgen reserveren voor de zomereditie van de Alphens Restaurantweek!

Deze zomer blijven we met zijn allen meer thuis dan andere jaren. Daarom organiseren wij een speciale zomereditie van de Alphens Restaurantweek! Van 20 t/m 30 augustus zullen 19 restaurants in Alphen en omstreken hun uiterste best doen om je smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangen diner. Vanaf morgen 12:00 uur kun je reserveren!