Fantasie Compagnie

Alle Sintvragen worden beantwoord in ‘Vertelsels Van Sinterklaas’

Vanaf maandag 15 november is de nieuwste webserie ‘Vertelsels Van Sinterklaas’ van De Fantasie Compagnie te zien via Alphens.nl. Tot en met 5 december is er iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe aflevering.

Nadat de compagnie 10 jaar lang Het Alphens Sinterklaas Journaal heeft geproduceerd, zijn ze dit jaar overgestapt op een nieuw concept. Binnen deze nieuwe opzet worden er vragen van kinderen beantwoord, aan de hand van een vrolijk verhaal over Sint en de pieten.

“Zo behandelen we in de eerste aflevering de vraag ‘blijft er wel eens per ongeluk een Piet in Nederland achter’ “, laat schrijver en regisseur Jeroen de Nie weten. “Dat beantwoorden we dan met een voorbeeld van een keer dat dat is gebeurd."

De afleveringen zijn makkelijk los van elkaar te kijken en botsen niet met andere series of de NTR qua verhaallijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:22

Mobiel vaccinatieteam komt naar Moskee El Fath

Deze week staan er weer pop-up locaties in de regio van GGD Hollands Midden. Op vrijdag 3 december staat het mobiele vaccinatieteam bij Moskee El Fath in Alphen aan den Rijn.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:29

GGD waarschuwt voor valse e-mails over verplichte boosterprik

Pas op voor valse e-mails uit naam van GGD GHOR Nederland. Daarvoor waarschuwt de GGD vandaag. Er zijn namelijk valse e-mails in omloop waarin staat dat elke senior in Nederland verplicht een boosterprik moet krijgen.