Josh Walet
Blog Opinie

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.

In eigen huis won Alphense Boys met 2-0, maar het is RKAVV dat nog meedraait bovenaan en niet Alphense Boys. De Leidschendammers staan vierde met een achterstand van zes punten op koploper Hollandia en de ploeg van trainer Hein van Heek neemt de zesde positie in met vier punten minder dan RKAVV. Bovendien staat de opponent van zondag met zeventien uit acht bovenaan in de stand van de tweede periode. Daarin werd pas ėėn keer verloren.

Een club in vorm dus, en dat kan van Alphense Boys niet worden gezegd. RKAVV heeft ook nog eens de meeste doelpunten gescoord in de Hoofdklasse A. Uitslagen als 8-5 tegen Emmen en 7-3 tegen MSC tikken wat dat betreft aardig aan. RKAVV verloor thuis alleen van Hollandia en won verder alles. Alphense Boys wist buiten Alphen alleen van HBS en Velsen te winnen. Opmerkelijk is dat de Boys als enige in deze klasse nog geen enkele keer gelijkspeelden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!