Josh Walet
Blog Opinie

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

In Alphen werd het destijds 1-1, ze hebben beide dertig punten, wonnen allebei acht keer, speelden zes keer gelijk en verloren vijf keer. In de stand van de tweede periode staat ARC met nog één wedstrijd te gaan op zestien punten en Smitshoek op veertien. Dat is echter van geen belang, want de tweede periodetitel gaat zo goed als zeker zaterdag naar SC Feyenoord. Smitshoek won op eigen veld vier keer en hield in die wedstrijden steeds de nul. Op datzelfde veld vielen ook forse nederlagen te noteren: 5-0 tegen DHSC en 8-1 tegen SC Feyenoord. In het bekertoernooi schakelde de club in de tweede ronde Spijkenisse uit. Voor de stand op de ranglijst kan deze wedstrijd best van belang zijn in verband met een mogelijk vervangende periodetitel aan het eind van de competitie. De wedstrijd wordt geleid door Bernard Elissen uit Udenhout. Hij was in december eerder al scheidsrechter bij de duels AZSV - ARC (1-1) en Smitshoek - DUNO D (1-0).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!