Dutch Dream
Advertorial Winkels

Alleen deze week nog tot 20% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Alphen. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting!

Op alles!? Ja, echt op alles waar je op slaapt krijg je korting. Dit betekent o.a. korting op je boxspring, op je matras, op je kussen EN zelfs op je hoeslakens. Daarbij is het leuke dat je jouw boxspring volledig naar wens kunt samenstellen. Deze wordt namelijk handmatig gemaakt in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Naast de eigen productie heeft Dutch Dream ook andere mooie merken in het assortiment. M line bijvoorbeeld, dit merk staat vooral bekend om haar drukverlagende matrassen. Pullman blinkt daarentegen vooral uit met hun pocketveermatrassen. Maar ook de boxsprings van Cinderella en de waterbedden van Poseidon bieden een heerlijke ondersteuning. Ook op deze merken zit nu een leuke korting. Zo is er voor ieder wat moois!

De korting is geldig van t/m zondag 27 november (koopzondag in Hazerswoude). De adviseur van Dutch Dream neemt heel graag de tijd voor je! Kom gerust eens binnenlopen bij de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie over de Black Friday actie: https://www.dutchdreamslapen.nl/blackfriday2022


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.