Apics Flexjobs
Advertorial Logistiek

Alles over logistiek en transport bij Apics Flexjobs

Duik in de dynamische wereld van transport en logistiek met Apics Flexjobs! Apics Flexjobs onthult de essentiële rol die deze bedrijfstak speelt in de moderne economie. Van het verplaatsen van goederen tot cruciale processen in internationale handel, zij delen inzichten zonder te veel weg te geven.

Benieuwd naar wat transport en logistiek echt inhouden? Ontdek de belangrijkste aspecten die verschillende industrieën, waaronder productie, retail en gezondheidszorg, laten floreren. En dat is niet alles! Ontdek de vier meest voorkomende vormen van transport, inclusief de voor- en nadelen van elk. Van het snelle en flexibele wegtransport tot het efficiënte spoorwegtransport, luchttransport voor internationale zendingen tot het veilige zeetransport over grote afstanden.

Wil jij deel uitmaken van deze boeiende sector? Ontdek hier hoe Apics jou kan helpen bij het vinden van de perfecte logistieke uitdaging! Bekijk de vacatures van Apics Flexjobs voor rollen als transportplanner of chauffeur. Neem vandaag nog contact met ze op en laat Apics je begeleiden naar een boeiende carrière in de logistiek!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.