Allround Boxing

Allround Boxing stelt bokszakken buiten op voor alle Alphenaren

Sportscholen mogen nog niet open, daarom zetten veel sportscholen in op buiten sporten. Ook Allround Boxing in Alphen draagt haar steentje bij.

Zo heeft Allround Boxing tien bokszakken buiten opengesteld, die iedereen, ook niet-leden, mag gebruiken. Deze bokszakken mogen, buiten de lessen die de school aanbiedt voor haar leden, gebruikt worden door iedereen die daar behoefte aan heeft. Voor de hygiëne staat er Dettol om de zakken schoon te maken.

’’We zijn al twee maanden dicht, maar je merkt dat mensen willen sporten. Ik vind dat de overheid niet met twee maten moet meten en dat ook sportscholen hun leden zouden mogen verwelkomen, net als andere sportclubs dat mogen’’, aldus Josien, eigenaresse van de boksschool.

Graag gebruikmaken van de bokszakken? De sportschool is gevestigd aan de Maatschapslaan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 17:18

Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Scala College

De vlaggen kunnen uit vandaag, op nationale slaagdag! Hier vind je alle geslaagde examenkandidaten van het Scala College (eerste tijdvak) in Alphen aan den Rijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Evenementen gisteren 16:52

Zesde editie Triathlon Alphen blijft voorlopig doorgaan

Veel wedstrijden worden geannuleerd in verband met het coronavirus, maar de zesde editie van de Triathlon Alphen vindt voor alsnog gewoon doorgang op 20 september 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Advertorial Horeca gisteren 16:11

Genieten op het vernieuwde terras van Alfreds

Buiten genieten van een hapje en een drankje, het kan weer. Dat de terrassen weer open zijn is iets waar Alfreds zich enorm op had verheugd. Zo kunnen gasten eindelijk het totaal vernieuwde terras komen bewonderen!

Coronavirus in Alphen gisteren 15:38

Eindexamenleerling zijn in coronatijd, hoe is dat?

Vandaag, op nationale slaagdag, zetten we eindexamenleerlingen extra in het zonnetje. Hoe hebben eindexamenleerlingen dit jaar ervaren? Eindexamenleerlingen van het Ashram College delen hun verhaal.