Economie

Alphen aan den Rijn krijgt een Ekoplaza

De Natuurwinkel in het centrum van Alphen redde het helaas niet en heeft afgelopen maandag haar deuren gesloten. Maar de liefhebbers voor een duurzame en biologische supermarkt hoeven niet lang te treuren, biologische supermarktketen Ekoplaza heeft een plek gevonden in Alphen.

De Natuurwinkel kon helaas het hoofd niet boven water houden. De nasleep van het drama bij de Julianabrug heeft een negatief effect gehad op de winkel. De was jaren niet goed bereikbaar en de klanten konden niet meer zo makkelijk bij de winkel komen als voorheen. De eigenaren konden niet meer voldoen aan de betalingsverplichtingen en hebben besloten de deuren te sluiten. 

Aan Biojournaal laat formulemanager Geert-Jan Smits weten dat er aan de Kerkstraat in het Alphen centrum een Ekoplaza zal worden geopend. De keten heeft een enthousiast ondernemersechtpaar gevonden waar ze mee in gesprek zijn, zij zijn bekend met lokale biologische producten en hebben kennis van de Alphense klant omdat zij hier zijn opgegroeid. 

Smits laat aan Biojournaal weten dat hij het jammer vindt dat de Natuurwinkel het niet heeft gered maar dat dit Ekoplaza niet tegenhoudt op een nieuwe vestiging in Alphen te openen.

Naar verwachting zal de winkel haar deuren in november 2019 openen.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws