Alphen aan den Rijn pakt festivalprimeur met Vrij & Blij

Inwoners van Alphen aan den Rijn hebben geluk, als een van de eerste plekken in Nederland is daar weer te genieten van een festival. Aan de Zegerplas vindt op 9 en 10 juli Vrij & Blij Festival plaats.

Staatssecretaris Mona Keijzer heeft vrijdagmiddag aangegeven dat evenementen vanaf 30 juli weer mogen, zonder restricties op het terrein: geen 1,5 meter afstand, geen mondkapjes, wél omhelzingen, proosten en samen dansen. 

Op vrijdag is het thema feest, met artiesten als de Snollebollekes, Gerard Joling en Thomas Berge. De zaterdag draait meer om hiphop en urban, hier zijn artiesten als Lil Kleine, Boef en Yung Felix geboekt. 

Vrij & Blij is uiteraard erg verheugd met het nieuws en doet haar naam graag eer aan. De voorbereidingen zijn in volle gang, foodtrucks zijn geregeld en het bier zal koud staan. De kaartverkoop is in volle gang, dus mochten de heupen na anderhalf jaar nog niet te roestig zijn, dan zijn kaarten te koop op vrij-blij.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.