Sport

Extra aandacht aangepast sporten bij Alphen Beweegt

November 2016 is de maand van het aangepast sporten. Om hier extra aandacht aan te geven heeft Alphen Beweegt een evenement georganiseerd.

Op zaterdag 12 en van maandag 21 tot en met 25 november stellen diverse verenigingen in de gemeente Alphen aan den Rijn hun trainingen open voor jonge en oude deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het evenement is gecreëerd om mensen met een fysieke of mentale beperking de mogelijkheid te geven om bij sportverenigingen een les of training te volgen. Het doel is dan ook om deze mensen te stimuleren om in beweging te komen en vooral kennis te laten maken met het aanbod dat er al is. 

Tijdens deze dagen zijn er allerlei sporten om te beoefenen, waaronder voetbal, (rolstoel)tennis, atletiek, judo, badminton en hockey. Deelname is gratis en ook familie en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken of deel te nemen.

Voor het volledige programma en aanmelden kan men terecht op de website www.alphenbeweegt.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.