Alphen Beweegt

Alphen Beweegt zoekt jou!

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en wil je iets voor een ander betekenen? Pak dan nu je kans en meld je aan voor The Real Social Next Level van Alphen Beweegt!

Het project The Real Social Next Level geeft jou dé kans om je in te zetten voor je omgeving en tegelijkertijd aan je toekomst te werken. Je wordt begeleid door de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt. Thijs van Leeuwen van Alphen Beweegt: “Wij noemen ons project The Real Social, omdat jij sociaal bent, omdat jij écht bent. Nu nog de kans om dat in te zetten voor de maatschappij. En jezelf…”

Organiseer bijvoorbeeld een swingbingo voor eenzame senioren. Of wil jij ouderen helpen met het doen van boodschappen? Speel jij graag een spelletje of bedenk je zelf iets gaafs? Juist in deze tijd is het fijn om elkaar te helpen en iets voor een ander te kunnen betekenen.

Met het project The Real Social Next Level zet jij je zo'n acht weken in voor een ander en ontvang je naast een goed gevoel ook nog eens € 75 voor.

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Dat kan via info@therealsocial.nl. Je kunt je ook als groep aanmelden.

banner heel alphen beweegt.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.