Evenementen

Alphen bokst tegen Engeland bij Alphens Boksgala

Zaterdag 29 september vindt in Alphen aan den Rijn de zevende editie van het Alphens Boksgala plaats. Tijdens het evenement neemt een Engels team het op tegen het Alphense team van organisator Teus de Kruyf.

Vijf boksers van boksschool Teus de Kruyf en Alphen Sports vormen team Alphen, dat wordt aangevuld met Chelsey Heijnen (Roosendaal), Sammy Wagensveld (Boskoop) en de Olympische deelnemer Peter Müllenberg (Almelo).

Heijnen neemt het op tegen de drievoudige Engelse kampioene Sarah Dunne. Wagensveld en Levi Kroll zijn de andere nationale titelhouders. Remco Hofstede, Dave Zwanenburg, Siraj Alzubaydi en Nabil Yousfi maken het team compleet. "Hier moeten we de overwinning mee kunnen behalen", zegt Teus de Kruyf. "De Engelsen zijn beslist niet voor de poes, maar ik heb mijn team op scherp gezet. Wordt er toch een partij verloren, dan alleen na felle strijd."

Sponsors
Het organiseren van een internationaal boksgala is een kostbare zaak. Toch spant De Kruyf zich jaarlijks in om het gala uit te bouwen. "Winstgevend is het niet", laat hij weten. "Maar we zetten hiermee wel de bokssport, de boksschool en Alphen op de kaart. Erg blij ben ik met de steun van de hoofdsponsors Ruiten Troef schoonmaakorganisatie, Finkenflügel dakbedekkingen en Liqwith innovators in finance."

Bij de organisatie wordt Teus bijgestaan door Marie Louise Snel, Willem Arlman en Dave Geukes. De laatste roemt de entourage:",De Rijnstreekhal wordt omgetoverd tot een bokstempel. Een promofilm zal de spannende avond om 18.45 uur openen."

Programma
Voor de pauze zijn er diverse partijen met boksers uit de regio en na de pauze neemt team Alphen het op tegen team Engeland. Na afloop is om 23.00 uur op een groot scherm het kickboksgevecht te zien tussen Rico Verhoeven en de Braziliaan Guto Inocente in de Johan Cruijff Arena.

Kaarten voor het Alphense Boksgala zijn te koop bij boksschool Teus de Kruyf aan de Gouwekade en bij Alphens.nl

VLNR: Dave Zwanenburg, Siraj Alzubaydi, Chelsey Heijnen, Teus de Kruyf, Remco Hofstede, Levi Kroll, Sammy Wagensveld en Nabil Yousfi.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.