Alphens

Alphen-Gouda in top 3 van lijst met langst durende ProRail projecten

ProRail heeft een lijst naar buiten gebracht met de geplande uren voor werkzaamheden aan het spoor in Nederland. De werkzaamheden aan het traject Alphen-Gouda staat op plek drie.

Het traject Alphen-Gouda staat hoog op de lijst. ProRail heeft namelijk naar buiten gebracht dat dit traject op plek drie staat in de lijst met trajecten waar het langst aan is gewerkt. Naar schatting zijn de medewerkers van ProRail aankomend jaar ruim 1.112 uur bezig met de bouw van een nieuw service- en opstelterrein. ProRail meldt dat de reizigers niks van al deze uren zullen merken.

In totaal rekent ProRail dit jaar op 40.000 uren werk aan het spoor. Het bedrijf meldt er wel bij dat dit niet voor hinder zal zorgen met het treinverkeer. De verwachting is dat er dit jaar nog een aantal uren aan het spoor wordt gewerkt op het traject Alphen-Gouda in verband met het spoor dat gedeeltelijk is verzakt tussen Waddinxveen en Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek vandaag 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige vandaag 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige vandaag 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.