Alphens

Alphen-Gouda in top 3 van lijst met langst durende ProRail projecten

ProRail heeft een lijst naar buiten gebracht met de geplande uren voor werkzaamheden aan het spoor in Nederland. De werkzaamheden aan het traject Alphen-Gouda staat op plek drie.

Het traject Alphen-Gouda staat hoog op de lijst. ProRail heeft namelijk naar buiten gebracht dat dit traject op plek drie staat in de lijst met trajecten waar het langst aan is gewerkt. Naar schatting zijn de medewerkers van ProRail aankomend jaar ruim 1.112 uur bezig met de bouw van een nieuw service- en opstelterrein. ProRail meldt dat de reizigers niks van al deze uren zullen merken.

In totaal rekent ProRail dit jaar op 40.000 uren werk aan het spoor. Het bedrijf meldt er wel bij dat dit niet voor hinder zal zorgen met het treinverkeer. De verwachting is dat er dit jaar nog een aantal uren aan het spoor wordt gewerkt op het traject Alphen-Gouda in verband met het spoor dat gedeeltelijk is verzakt tussen Waddinxveen en Gouda.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!