Alphen sport weer binnen

#Alphensport #Alphenzwemt #Alphendanst #Alphenbokst #Alphentennist, allemaal uitingen die horen bij de campagne “Alphen sport weer binnen”, die vanaf half augustus van start gaat. Zeventien sportondernemers uit Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude, hebben een collectief opgericht waarmee zij gezamenlijk de binnensport gaan promoten.

Door de coronacrisis waren binnensport- en beweegbedrijven tot 1 juli noodgedwongen gesloten. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft voor ondernemerscollectieven, die getroffen zijn door de coronacrisis, een stimuleringsfonds in het leven geroepen. Het Ondernemerscollectief sport- en Beweegaanbieders Alphen aan den Rijn (OSBA) heeft een campagneplan ingediend, dat deze week door het college is omarmd en gedeeltelijk gefaciliteerd wordt vanuit het fonds.

Het OSBA wil heel Alphen aan den Rijn in beweging krijgen door met korting sportvouchers aan te bieden. Deze vouchers kunnen via Alphens.nl worden aangeschaft. Zo kan iedereen kennismaken met een ruim aanbod aan binnensporten, zoals skiën, dansen, personal training, boksen, zwemmen, yoga, karate, en de sportschool. De campagne, die wordt ontwikkeld en vormgegeven door Buro Toob Reclame & Media, start half augustus en loopt tot eind september.

Sporten is heel belangrijk voor de gezondheid en juist nu is het van groot belang dat iedereen weer in beweging komt. De afgelopen maanden hebben veel mensen niet kunnen sporten. In september starten weer veel sporten en gaat iedereen op zoek naar een leuke beweegactiviteit. Deze promotiecampagne, gericht op de volwassenen 21+, kan hierbij helpen.

Living Well uit Boskoop is één van de deelnemende bedrijven en is blij met deze campagne. Quinten Wiegers en zijn medewerkers zullen met een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten meedoen en hoopt met deze campagne vele Boskopers te bereiken.

Ronald en Mieke de Vos van De Vos Danscentrum, de initiatiefnemers van dit collectief zijn enthousiast over de deelname van zeventien ondernemende beweegaanbieders. “Gezamenlijk en met een mooie ondersteuning van de gemeente kunnen we een grote campagne opzetten de binnensport- en beweegactiviteiten voor het komende seizoen te promoten. Samen brengen we heel Alphen aan den Rijn weer in beweging”, aldus Ronald de Vos.

De deelnemende bedrijven in het OSBA zijn: Bezemer Fitness, Cools Dance & Events, De Thermen 2, De Vos Danscentrum, Genwakai Kobayashi Dojo, Living Well, Marieke Moves, Pilates Club, Positive Flow, Karate Sam Muller, Ski & Snowboard Experience, Sport2BFit, Sylvester PT, Tangoschool Temperamento, Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot, Teus de Kruyf Institute, Yoga Treasure.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:49

Nieuwe partners ondersteuning

Inwoners die ondersteuning nodig hebben op diverse levensgebieden, kunnen daarvoor hulp krijgen, denk aan mensen met psychische problematiek, een beperking of chronische ziekte.

Politie gisteren 16:37

Bericht over beroving via Burgernet verspreid

Vrijdagmiddag 23 juli is er via Burgernet een bericht verspreid over een beroving in de omgeving van de Paradijslaan/Castellumstraat in Alphen. Naar de verdachten wordt gezocht.

Advertorial Kinderen gisteren 15:39

Tips voor het versterken van een groeimindset bij kinderen - De Praktijk4Kids helpt

‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’ is een welbekende quote van Pippi Langkous. Hoewel dit geen garantie geeft voor succes of groei, geeft deze mindset je wel geloof om nieuwe dingen te gaan leren. Bij De Praktijk4Kids worden veel kinderen geholpen met het ontwikkelen van een groeimindset. In deze blog lees je wat dit is en wat De Praktijk4Kids, maar ook jijzelf, hierbij voor het kind kunt betekenen.