Alphen sport weer binnen

#Alphensport #Alphenzwemt #Alphendanst #Alphenbokst #Alphentennist, allemaal uitingen die horen bij de campagne “Alphen sport weer binnen”, die vanaf half augustus van start gaat. Zeventien sportondernemers uit Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude, hebben een collectief opgericht waarmee zij gezamenlijk de binnensport gaan promoten.

Door de coronacrisis waren binnensport- en beweegbedrijven tot 1 juli noodgedwongen gesloten. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft voor ondernemerscollectieven, die getroffen zijn door de coronacrisis, een stimuleringsfonds in het leven geroepen. Het Ondernemerscollectief sport- en Beweegaanbieders Alphen aan den Rijn (OSBA) heeft een campagneplan ingediend, dat deze week door het college is omarmd en gedeeltelijk gefaciliteerd wordt vanuit het fonds.

Het OSBA wil heel Alphen aan den Rijn in beweging krijgen door met korting sportvouchers aan te bieden. Deze vouchers kunnen via Alphens.nl worden aangeschaft. Zo kan iedereen kennismaken met een ruim aanbod aan binnensporten, zoals skiën, dansen, personal training, boksen, zwemmen, yoga, karate, en de sportschool. De campagne, die wordt ontwikkeld en vormgegeven door Buro Toob Reclame & Media, start half augustus en loopt tot eind september.

Sporten is heel belangrijk voor de gezondheid en juist nu is het van groot belang dat iedereen weer in beweging komt. De afgelopen maanden hebben veel mensen niet kunnen sporten. In september starten weer veel sporten en gaat iedereen op zoek naar een leuke beweegactiviteit. Deze promotiecampagne, gericht op de volwassenen 21+, kan hierbij helpen.

Living Well uit Boskoop is één van de deelnemende bedrijven en is blij met deze campagne. Quinten Wiegers en zijn medewerkers zullen met een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten meedoen en hoopt met deze campagne vele Boskopers te bereiken.

Ronald en Mieke de Vos van De Vos Danscentrum, de initiatiefnemers van dit collectief zijn enthousiast over de deelname van zeventien ondernemende beweegaanbieders. “Gezamenlijk en met een mooie ondersteuning van de gemeente kunnen we een grote campagne opzetten de binnensport- en beweegactiviteiten voor het komende seizoen te promoten. Samen brengen we heel Alphen aan den Rijn weer in beweging”, aldus Ronald de Vos.

De deelnemende bedrijven in het OSBA zijn: Bezemer Fitness, Cools Dance & Events, De Thermen 2, De Vos Danscentrum, Genwakai Kobayashi Dojo, Living Well, Marieke Moves, Pilates Club, Positive Flow, Karate Sam Muller, Ski & Snowboard Experience, Sport2BFit, Sylvester PT, Tangoschool Temperamento, Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot, Teus de Kruyf Institute, Yoga Treasure.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.