Alphen verbruikt minder gas

Alphen heeft in 2018 minder gas verbruikt ten opzichte van 2017. Dit in tegenstelling tot het gemiddelde van heel Nederland.

Dit blijkt uit de recent bijgewerkte cijfers van het CBS. Het verbruik van gas daalde met 10m3, wat gelijk staat aan een daling van 0,8%, zo meldt het AD. Dit is het tweede opeenvolgende jaar waarin het gemiddelde gasverbruik van particuliere woningen in Alphen daalt, ook in 2017 was het gasverbuik al gedaald ten opzichte van 2016. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat het gemiddelde van heel Nederland wel is gestegen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!