Alphen Vitaal

Alphen Vitaal installeert eerste Sportparkmanager bij AAV'36 voor de versterking van de wandeltak en maatschappelijke samenwerking

Met de aanstelling van de Sportparkmanager, Wouter Hoogeveen, wordt een belangrijke stap gezet om samenwerkingen tussen verenigingen, maar ook met partijen buiten de sport op te zetten en te versterken. Alphen Vitaal en de atletiekvereniging AAV'36 slaan de handen ineen om de wandeltak van AAV'36 aanzienlijk uit te breiden. 

Deze samenwerking betekent een veelbelovende stap voorwaarts in het stimuleren van wandelactiviteiten en het vergroten van de maatschappelijke impact van de sport. Hans Vlak, bestuurslid bij AAV’36 onderschrijft de meerwaarde van de Sportparkmanager: "Met de komst van de Sportparkmanager kan AAV’36 een extra impuls gaan geven aan haar beleidsdoelstellingen, waaronder het promoten en vergroten van haar wandelgroepen.”

Een vernieuwende aanpak

Met de aanstelling van Sportparkmanager Wouter Hoogeveen, in dienst van Alphen Vitaal, worden de mogelijkheden voor de wandeltak van AAV'36 aanzienlijk verruimd. De Sportparkmanager brengt de benodigde expertise en het netwerk met zich mee, met als voornaamste doel het beter benutten van de sportfaciliteiten en het creëren van kansen voor diverse doelgroepen door het leggen van verbindingen.

Wouter Hoogeveen, de Sportparkmanager, benadrukt het belang van een vernieuwende aanpak: "Het gaat erom accommodaties en nieuwe activiteiten aan te bieden die meer mensen op het sportpark krijgen, waarbij een maatschappelijke en/of sportieve bijdrage wordt geleverd. Sporten en bewegen moet immers voor iedereen toegankelijk zijn."

Deze unieke samenwerking belooft niet alleen een bloeiende wandeltak, maar ook een levendig netwerk dat bijdraagt aan de kracht en de samenhang van de lokale gemeenschap.

Voor wie meer informatie over de sportparkmanager wenst kan contact opnemen met Wouter Hoogeveen, Sportparkmanager bij Alphen Vitaal, via w.hoogeveen@alphenvitaal.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.