Bjorn Remmerswaal

Alphenaar Bjorn Remmerswaal neemt het stokje over van Jack Plooij

Alphenaar Bjorn Remmerswaal neemt vanaf nu het stokje over van Formule 1 pitreporter Jack Plooij. Niet als pitreporter, maar als nieuwe host van het groeiende YouTubekanaal RaceMakkers.

Wekelijks racen bij RaceMakker bekende Nederlanders online met F1 2020 tegen elkaar, waar plezier maken centraal staat. Hoewel Plooij het stokje heeft over gedragen aan Remmerswaal, zal hij regelmatig aanschuiven als Racemakker om zijn mooie verhalen met de YouTube abonnee te delen.

Bij bekende Nederlanders zoals Andy van der Meijde, Gaston Starreveld, Frans Duijts, Ferri Somogyi en Influencers/YouTubers Chahid Charrak (Dutch Performante) en Mick Schellens (MickvanYouTube), is er door RL Racing een race simulator bij deze racemakkers thuis geplaatst om samen te racen. In totaal doen er ongeveer tien BN’ers mee en er is elke week een gast rijder in hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. Remmerswaal host elke dinsdag om 20:30 uur de live-uitzendingen op het YouTube kanaal RaceMakkers.

Remmerswaal timmert hard aan de weg als presentator. Naast het hosten van RaceMakkers is hij al te zien als presentator bij Inside Esports, dat samenwerkt met de Keuken Kampioen Divisie en het spel Rocket League. Dat programma wordt onder andere uitgezonden op ESPN, YouTube en Twitch. Sinds kort heeft Remmerswaal ook een eigen radioshow op Unity.nu, waar hij elke zaterdag en zondag te horen is van 10:00 tot 12:00 uur. Ook was hij afgelopen jaar te zien in de film Whitestar met Britt Dekker en Tim Douwsma. Hierin had hij een rol als, hoe toepasselijk ook, presentator.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door @RaceMakkers (@racemakkers)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.