Still uit aflevering RTL

Alphenaar John Heitinga zorgt voor onverwachte wending in Het perfecte plaatje

Onder de tien BN’ers die dit seizoen deelnemen aan het televisieprogramma Het perfecte plaatje, is Alphenaar John Heitinga er één van. In eerdere afleveringen was onder meer te zien hoe hij zichzelf transformeerde tot Cleopatra. In de aflevering van woensdag zorgde hij voor een onverwachte wending.

Let op: dit bericht bevat spoilers over de aflevering van woensdag 27 oktober.

In Het perfecte plaatje gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Alphenaar John Heitinga neemt het in het televisieprogramma op tegen Ruth Jacott, Georgina Verbaan, Patrick Martens, Rapper Donnie, Abbey Hoes, Frits Sissing, Jaap Reesema, Juvat Westendorp en Bridget Maasland. De foto’s van de hobbyfotografen worden beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten, documentairefotograaf Cynthia Boll en wekelijks wisselende gastjuryleden.

Uit de vorige afleveringen bleek al dat de oud-voetballer niet alleen goed met een voetbal overweg kan, maar zeker ook met een camera. Zijn foto’s scoorde goed bij de jury. In de aflevering van woensdag 27 oktober gingen John en zijn medekandidaten de zee op om een reddingsoefening op beeld vast te leggen. John scoorde hoog, een 8,4. De tweede shoot was de beruchte naaktshoot. John krijgt een 9 van de jury en wordt hiermee de weekwinnaar.

Bij de eliminatie gebeurde echter iets wat in alle seizoenen nog nooit is voorgekomen. Tijl heeft namelijk een verrassende mededeling. Ruth, die onderaan was geëindigd, hoeft niet naar huis. In plaats daarvan verlaat weekwinnaar John het programma. Ajax bood de out-voetballer namelijk tijdens de opnames de kans aan om de nieuwe trainer van Jong Ajax te worden, een kans die hij niet wilde laten schieten. “Over en sluiter”, schrijft John op Instagram. “Als hobbyfotograaf dankbaar voor de leerzame tijd, de leuke opdrachten en de tips bij Het perfecte plaatje. Ik wens de overgebleven kandidaten veel succes. Het klikte.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door John Heitinga (@johnheitinga)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.