kevin.blom.official | Foto uit het archief: Kevin Blom te zien bij Europa League finale

Alphenaar Kevin Blom maakt zich op voor Champions League-duel

Woensdag 17 februari staat er een wedstrijd op de planning tussen Sevilla en Borussia Dortmund in de Champions League. Het arbitrageteam wordt verzorgd door scheidsrechters van Nederlandse bodem. Alphenaar Kevin Blom is aangewezen als VAR.

Het duel staat onder leiding van Danny Makkelie. Hessel Steegstra en Mario Diks zijn de assistenten. Allard Lindhout is de vierde official. Kevin Blom zal dus al Video Assistant Referee op afstand de wedstrijd volgen en beoordelen. Jochem Kamphuis zal hem hierbij assisteren.

Bij de club uit Andalusië komt het arbitrale team landgenoten Luuk de Jong, Nemanja Gudelj en Karim Rekik tegen. De Europese kraker start woensdag om 21:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 16:11

Het nieuwe lesseizoen bij TEAN gaat van start

We gaan weer naar de lente en dat betekent lekker buiten sporten. Altijd al een keer tennis uit willen proberen? Voor de jeugd organiseert TEAN gratis inlooplessen!

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: De Stadspoort vormt de entree naar het centrum

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer De Stadspoort, gelegen aan de rand van het Alphense stadshart.

Calamiteiten vandaag 12:34

Man vermist vanaf de Zaalbergstraat

Er is een Burgernet bericht verspreid in Alphen vanwege een vermissing. Het gaat om een blanke man die vermist is geraakt vanaf de Zaalbergstraat in Alphen. 

Wist je dat? vandaag 12:03

Crossen in Alphen? Dat mag nergens

Op diverse locaties in Alphen komt het regelmatig voor dat er gecrost wordt, bijvoorbeeld op de Maatschapslaan in Alphen West. Maar wist je dat crossen volgens de Algemene Plaatselijke Verordening in de hele gemeente verboden is?

Advertorial Eten en drinken vandaag 10:45

Overheerlijke Foodboxen bestel je bij Ten Brink Food

Naast de dagelijkse benodigdheden in de supermarkt kan je bij Ten Brink Food ook terecht in het Foodcafé voor allerlei heerlijkheden voor de Bourgondische levensgenieter, zoals foodboxen voor iedere gelegenheid. Extra makkelijk is dat je het nu ook kunt bestellen via de webshop!