kevin.blom.official | Foto uit het archief: Kevin Blom te zien bij Europa League finale

Alphenaar Kevin Blom opnieuw als VAR in Champions League-duel

Dinsdag 16 maart staat er een wedstrijd op het programma tussen Atalanta Bergamo en Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. Het arbitrageteam wordt verzorgd door scheidsrechters van Nederlandse bodem. Alphenaar Kevin Blom is aangewezen als VAR. 

Het duel staat onder leiding van Danny Makkelie. Hessel Steegstra en Mario Diks zijn de assistenten. Allard Lindhout is de vierde official. Kevin Blom zal dus als Video Assistant Referee op afstand de wedstrijd volgen en beoordelen. Jochem Kamphuis zal hem hierbij assisteren.

Bij de club uit Lombardije komt het arbitrale team landgenoten Marten de Roon en Hans Hateboer tegen. De Europese kraker start dinsdag om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.