Calamiteiten

Alphenaar klem gereden door politie in Hoofddorp

Woensdagmiddag heeft de Landelijke Eenheid Infra Noordwest twee mannen aangehouden. Een daarvan is een 25-jarige Alphenaar, de ander een 24-jarige man zonder geldige woon- of verblijfplaats.

De politie achtervolgde de auto nadat zij een melding hadden binnen gekregen dat er een auto op de A4 reed met een vals kenteken. De politie wist de auto op te wachten maar de mannen snelde ervandoor, de snelweg af. De politie zette de achtervolging in. Toen de auto wilde keren in de berm zagen de politieagenten kans om de auto een tik te geven en klem te zetten tegen een lantaarnpaal. 

Op hun Facebookpagina meldt de politie dat de bijrijder 46 dagen hechtenis open had staan. Hij bleek een eerder opgelegde taakstraf niet te hebben uitgevoerd en hij had meerdere wikkels cocaïne bij zich.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.