Alphenaar overlijdt na ongeval bij Tulip Festival

Afgelopen weekeinde is een man uit Alphen aan den Rijn overleden nadat hij is aangereden bij het Tulip festival in Nieuwkoop. Het ongeluk gebeurde afgelopen vrijdag.

De man is door de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat hij ernstige verwondingen had, afgelopen weekeinde is hij overleden aan deze verwondingen. De Alphenaar had de bollenvelden bezocht tijdens het Tulip Festival in Nieuwkoop, wat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd. Bij het oversteken op de Nieuwveenseweg voor een winkel werd de man geschept door een auto.

Langs deze weg zijn de tulpenvelden te zien, ook het VVV kantoor en de landwinkel zijn gevestigd aan deze weg. De weg is officieel een 80 kilometer weg maar de organisatie had eerder al borden geplaatst met 50 kilometer zodat automobilisten hun snelheid zouden minderen, maar deze moesten worden weggehaald.

Het Tulip festival wordt gehouden van 12 april tot en met 13 mei op iedere vrijdag en zaterdag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!