Algemeen

Alphenaar overlijdt na ongeval bij Tulip Festival

Afgelopen weekeinde is een man uit Alphen aan den Rijn overleden nadat hij is aangereden bij het Tulip festival in Nieuwkoop. Het ongeluk gebeurde afgelopen vrijdag.

De man is door de hulpdiensten met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat hij ernstige verwondingen had, afgelopen weekeinde is hij overleden aan deze verwondingen. De Alphenaar had de bollenvelden bezocht tijdens het Tulip Festival in Nieuwkoop, wat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd. Bij het oversteken op de Nieuwveenseweg voor een winkel werd de man geschept door een auto.

Langs deze weg zijn de tulpenvelden te zien, ook het VVV kantoor en de landwinkel zijn gevestigd aan deze weg. De weg is officieel een 80 kilometer weg maar de organisatie had eerder al borden geplaatst met 50 kilometer zodat automobilisten hun snelheid zouden minderen, maar deze moesten worden weggehaald.

Het Tulip festival wordt gehouden van 12 april tot en met 13 mei op iedere vrijdag en zaterdag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.