Ricardo van den Belt

Alphenaar Ricardo van den Belt wint tv-programma

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale uitgezonden van het televisieprogramma Helden door de modder VIPS. Alphenaar Ricardo van den Belt heeft samen met zijn team de beker gewonnen.

Vrijdagavond 20 september om 20:30 uur werd de finale van het programma uitgezonden. Hierin was te zien hoe Alphenaar Ricardo en zijn team de beker hebben gewonnen. In het SBS6-programma Helden door de modder VIPS gaan verschillende BN’ers samen met een goede vriend of familielid, een fan en een ervaren Obstacle Run atleet de sportieve uitdaging aan. Dat doen zij op het Strong Viking Obstacle Run-parcours in Spaarnwoude, vol met uitdagende hindernissen. Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla Guiaux vormen samen met Alphenaar Ricardo van den Belt en zijn Obstacle Run Team4Sport collega John de Haan een team.

Ook Marloes Verdiesen uit Alphen aan den Rijn was veel te zien in de afleveringen van Helden door de modder VIPS. Zij mocht als ervaringsdeskundige alle obstacles voordoen zodat de kijker wist wat de teams te wachten stond.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige gisteren 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca gisteren 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels gisteren 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!