RTL

Alphenaar Thomas Berge te zien in de eerste aflevering van Marble Mania

Na twee succesvolle seizoenen komt de televisie sensatie met een derde seizoen. Marble Mania is vanaf zaterdag 18 maart te zien op SBS6, waarin een bekende Alphenaar geld probeert op te halen voor het goede doel.

Thomas Berge strijdt zaterdagavond 20:30 uur tegen collega-volkszangers Wolter Kroes en Frans Duijts in Marble Mania. Het familie programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Onder luidkeels commentaar van Jack van Gelder nemen de zangers het tegen elkaar op tijdens spannende knikkerspellen, waarbij het draait om zorgvuldigheid en geluk.

Door goed te presteren kunnen de knikkeraars punten verdienen. Hoe meer punten, hoe meer knikkers ze hebben tijdens de finale. In deze knikkerrace kan de Alphenaar geld ophalen voor het goede doel. Hoeveel geld haalt Thomas Berge op? Dat zie je 18 maart om 20:30 uur op SBS6.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.