Alphenaren betrapt tijdens stelen van babyvoeding

De politie heeft dinsdagavond drie mannen uit Alphen aan den Rijn aangehouden op verdenking van diefstal van melkpoeder. De mannen werden betrapt tijdens het stelen van babyvoeding in een winkel in Nieuw-Vennep.

De politie kreeg een melding dat in een winkel drie mannen babyvoeding zouden hebben gestolen. De mannen waren betrapt door het winkelpersoneel en werden vastgehouden tot de gewaarschuwde politie arriveerde. Bij controle door de politie bleken in hun tas twaalf bussen Nutrilon melkpoeder te zitten, met een totale waarde van ruim honderdvijftig euro.

De politie heeft de verdachten van 20, 19 en 18 jaar oud aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De babyvoeding werd in beslag genomen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!