RDW

Alphenaren opgelet: verleng nu nog makkelijker je rijbewijs

Je rijbewijs verlengen gebeurt vaak op het laatste moment. Vanaf nu kan het makkelijker en scheelt het je een ritje naar het Alphense gemeentehuis. Het verlengen van je rijbewijs kan tegenwoordig namelijk ook online.

Sinds 1 augustus 2023 is het mogelijk om je rijbewijs online te verlengen of uit te breiden. Niet alleen scheelt het je een extra rit naar het gemeentehuis, ook ligt je rijbewijs na twee dagen al voor je klaar. Wil jij je rijbewijs online verlengen? Ga naar www.rdw.nl/rijbewijsverlengen. Let op! Je hebt hier wel een DigiD-app met ID-check voor nodig. In de volgende video staat beschreven hoe het online verlengen in zijn werk gaat.

De tekst loopt door onder de video.

Wil jij je rijbewijs liever persoonlijk aan de balie in het gemeentehuis in Alphen verlengen? Ook dat is nog steeds mogelijk. Wel duurt het dan langer voor je je rijbewijs in handen kunt nemen; je nieuwe rijbewijs ligt na vijf werkdagen voor je klaar.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.