Josh Walet

Alphenaren scoren handtekening van markante Peter Gillis

De markante ondernemer en uitgesproken persoonlijkheid Peter Gillis (59) bracht samen met zijn vriendin Nicol Kremers (31) donderdagmiddag een bezoekje aan Alphen aan den Rijn.

Peter Gillis heeft de harten van menig televisiekijker veroverd sinds de start van zijn realityserie Massa is Kassa. Dit heeft hij onder meer te danken aan zijn oneliners ‘hatseflats’, ‘foxwild’ en ‘vertrouwen is goed, controleren is beter’. Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te raken en is hij uitgegroeid tot ware volksheld.

Donderdagmiddag was Gillis in Alphen aan den Rijn. En dat was niet zomaar. De bestemming was boekhandel Haasbeek in winkelcentrum De Herenhof. Gillis reist namelijk heel Nederland door om in boekhandels zijn biografie Peter Gillis: Massa is Kassa te signeren. Donderdagmiddag om 15:30 uur was het de beurt aan onze woonplaats. Alphenaren hadden een uur lang de tijd om een handtekening van de markante ondernemer te scoren en met hem op de foto te gaan.

Uiteraard waren wij er donderdagmiddag ook bij om dit moment vast te leggen. 

Peter-Gillis1.jpeg

Peter-Gillis2.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.