Josh Walet

Alphenaren strijden tijdens EK Obstacle Running

Team 4Sport, met o.a. Ricardo van den Belt, is begonnen aan het EK Obstacle Running in Polen. Vandaag startte hij en Jesper Rijneker op het parcour om een plek te bemachtigen in de ranglijst.

Tijdens het kampioenschap kun je meedoen op verschillende afstanden. Iedere afstand heeft een aantal obstakels, bijvoorbeeld 40 obstakels op een run van 5km. In Nederland zijn vooral de evenementen van Mud Masters, Viking Run, Strongmanrun en de Spartan Race bekend maar in Alphen hebben we tijdens het Zomerspektakel ook onze eigen Obstacle Run. Dit jaar deden er ook weer duizenden deelnemers mee.

Het Alphense team is geen onbekende in de obstacle run wereld, eerder deed zij al mee aan het WK Obstacle Racing in Canada. Ricardo, eigenaar van sportschool 4Sport geeft ook in zijn sportschool training voor de Obstacle Run. College Marloes is ook erg fanatiek, alle teamleden hebben een passie voor de sport. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.