Josh Walet

AlphenLinkt geeft kleur aan je verjaardag

Het is al tijden een veelgehoorde vraag: de zendmast in de lievelingskleur op de verjaardag van vrienden, familielid, buurman of buurvrouw. Kan dat? Ja, dat kan! AlphenLinkt maakt dat vanaf nu mogelijk.

Als je iemand op zijn verjaardag een kleurtje kado wil doen, dan tag je - exclusief via Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. En wie weet kleurt de zendmast straks zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen. Als dat geen leuk kado is?

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.