Alphens centrum krijgt wijnspeciaalzaak

Begin juli opent in de Raadhuisstraat La Bodega '87, een wijnspeciaalzaak en wijnbar. Eigenaar Dennis van Veen vertelt trots over zijn toekomstige winkel. "Alphenaren kunnen straks voor heerlijke wijnen bij La Bodega '87 terecht."

La Bodega '87 wordt een wijnspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies over talloze wijnen. Of je nu een wijntje zoekt voor bij een diner, borrel of dessert. "We hebben wijnen binnen verschillende prijscategoriën vanaf vijf euro. We doen ons uiterste best om iedereen te voorzien van de perfecte wijn", vertelt Dennis. Ook krijgt La Bodega '87 een kleine bar, voor de mensen die een lekker wijntje willen drinken met een klein hapje erbij, bijvoorbeeld voor een vrijdagmiddagborrel. 

Begin juli opent de wijnspeciaalzaak haar deuren. La Bodega '87 zal worden geopend door Dennis zelf en Johhny Heitinga. "Van 17.00 - 21.00 uur hebben we een lekker wijntje klaar staan voor alle geïnteresseerden", vertelt Dennis. De precieze datum van de opening volgt nog maar het belooft een gezellig feestje te worden. 

La Bodega '87 is de Spaanse benaming voor een opslagplaats, zoals een wijnhuis en '87 is het geboortejaar van Dennis. "Sinds ik jong ben werk ik al in de horeca, zo kwam ik ook al op jonge leeftijd in aanraking met wijn en zo ontstond de intresse. Een goede vriend van mij heeft een wijnhandel, zo begon het balletje te rollen voor het idee van La Bodega '87.

La Bodega '87 opent haar deuren aan de Raadhuisstraat 410 in het Alphens Centrum. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.