Gerard van As via Allemaal Alphenaren

Alphens college maakt kennis met het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Het college van burgemeester en wethouders uit Alphen aan den Rijn maakte dinsdag 26 september kennis met het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Dit vond plaats in de Alphense Rijnhaven.

Burgemeester Liesbeth Spies en de Wethouders Gerard van As, Anouk Noordermeer, Relus Breeuwsma, Gert van den Ham en Gert-Jan Schotanus ontvingen dinsdag 26 september, in het Ketelhuys, het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Zij zijn na de Provinciale Statenverkiezingen van afgelopen maart verkozen tot Gedeputeerde Staten.

De ontmoeting begon met een quiz onder leiding van quizmaster én wethouder Relus Breeuwsma. Door middel van deze quiz werd de kennis over Alphen aan den Rijn bij de Gedeputeerde Staten getest. “Vervolgens is gesproken over het coalitieakkoord van het nieuwe College van Gedeputeerde Staten. Daarna heeft ons college haar gedachten gedeeld over de integrale opgave die Alphen aan den Rijn en de regio kent in het verbinden van Landschap en Stad”, vertelt wethouder Gerard van As.

De kennismaking werd afgesloten met een rondleiding in de Rijnhaven. “Met deze kennismaking is een mooie basis gelegd voor de toekomstige samenwerking”, zo sluit Van As af.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.