Gerard van As via Allemaal Alphenaren

Alphens college maakt kennis met het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Het college van burgemeester en wethouders uit Alphen aan den Rijn maakte dinsdag 26 september kennis met het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Dit vond plaats in de Alphense Rijnhaven.

Burgemeester Liesbeth Spies en de Wethouders Gerard van As, Anouk Noordermeer, Relus Breeuwsma, Gert van den Ham en Gert-Jan Schotanus ontvingen dinsdag 26 september, in het Ketelhuys, het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Zij zijn na de Provinciale Statenverkiezingen van afgelopen maart verkozen tot Gedeputeerde Staten.

De ontmoeting begon met een quiz onder leiding van quizmaster én wethouder Relus Breeuwsma. Door middel van deze quiz werd de kennis over Alphen aan den Rijn bij de Gedeputeerde Staten getest. “Vervolgens is gesproken over het coalitieakkoord van het nieuwe College van Gedeputeerde Staten. Daarna heeft ons college haar gedachten gedeeld over de integrale opgave die Alphen aan den Rijn en de regio kent in het verbinden van Landschap en Stad”, vertelt wethouder Gerard van As.

De kennismaking werd afgesloten met een rondleiding in de Rijnhaven. “Met deze kennismaking is een mooie basis gelegd voor de toekomstige samenwerking”, zo sluit Van As af.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.