Josh Walet

Alphens Restaurantweek bij Grand Café Eight: “Goede service, een fijne sfeer en heerlijke gerechten!”

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Arline Speetjens vertelt wat gasten van Grand Café Eight kunnen verwachten.

Grand Café Eight is een sfeervol restaurant, gelegen in Kerk en Zanen. “Bij Eight is niets te gek”, vertelt Arline Speetjens, bedrijfsleidster bij Grand Café Eight. “Voor een simpele lunch of een uitgebreid diner, je kunt voor alles bij ons terecht.” Daarnaast zorgt het restaurant altijd voor verse producten en voldoende groenten bij een vlees of visgerecht. “Maar, natuurlijk hebben we ook genoeg vegetarische opties!”

Steentje bijdragen

En dat is precies waar deze editie van de Alphens Restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants zijn vegetarisch. Grand Café Eight vindt duurzaamheid erg belangrijk: “Het speelt natuurlijk veel in de wereld en ook wij willen ons steentje bijdragen”, legt Arline uit. “We gooien dus zo min mogelijk weg en als we producten over hebben, zijn we daar weer creatief mee en gebruiken we ze voor nieuwe gerechten.”

Wat Alphenaren van Grand Café Eight kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Eigenlijk hetzelfde wat mensen altijd van Eight gewend zijn: goede service, een fijne sfeer en natuurlijk heerlijke gerechten!” Zo serveren ze gerechten als rode bieten tartaar en tomatenrisotto. Loopt het water jou ook al in de mond?

Bekijk het menu >


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.