Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Wees er als de kippen bij! Bij Hen heeft een heerlijk menu voor de Alphens Restaurantweek samengesteld. Heerlijk om dit te combineren met een leuke activiteit. Midgetgolf, Klimmen of gewoon een rondje Zegerplas? Daarna genieten van dit super menu!

Eerst word je verrast met een amuse van de chef, om daarna een heerlijk voorgerecht van pulled chicken voorgeschoteld te krijgen. De zwarte knoflookmayonaise, krokante uitjes en gegrilde pita maken dit helemaal af. Ga je voor de vegetarische optie? Dan kan je kiezen voor pulled knolselderij.

Als hoofdgerecht krijg je een lekkere dry aged Picanha vergezeld met zomerse groenten, opperdoesronde, balsamicojus en niet te vergeten verse friet met truffelmayonaise. Ook hier kan je weer vega genieten. Het vlees maakt dan plaats voor een tournedos van Aubergine.

En dan het dessert. Alleen hierom wil je al reserveren! Witte Tony Chocolony Raspberry chocolademousse, perzik van de Big Green Egg, framboos en limoncellosorbet!

Iets meer trek?

Optioneel kan je nog voor een heerlijk tussengerecht kiezen. Romige gebakken Hollandse mosselen of gnocchi (vegetarische optie), met groene kruidencrumble en parmezaanse kaas.

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kan je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.