Alphens Restaurantweek bij jou thuis: met het koude weer hoef je je huis niet uit

De Alphens Restaurantweek is al een aantal weken in volle gang. Sinds de sluiting van de horeca kan je heerlijke gerechten bij jou thuis laten bezorgen. Meerdere restaurants uit Alphen en omgeving hebben zich hierbij aangesloten. Genoeg keuze en variatie dus!

Door de sluiting van de horeca hebben we de Alphens Restaurantweek in een ander jasje gestoken. Net als in het voorjaar hebben we daarom de Alphens Restaurantweek bij jou thuis in het leven geroepen. Door via de website van de Alphens Restaurantweek jouw maaltijd te bestellen, help je de lokale horeca. Zo is er toch een lichtpuntje voor de horecaondernemers in deze donkere tijden. De deelnemende restaurants bereiden de meest smaakvolle gerechten om jouw smaakpapillen te verwennen.

Bestellen vanuit je luie stoel

Ga naar de website van de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Kijk welk restaurant in jouw bezorggebied valt en selecteer wat en hoeveel je wil bestellen. Vervolgens gaat het gekozen restaurant gigantisch zijn best doen om een heerlijke maaltijd bij jou thuis te bezorgen. En het mooie hiervan: je hoeft niet eens je huis uit, bestellen kan gewoon vanuit je luie stoel!

Inmiddels zijn er al honderden heerlijke gerechten bezorgd bij Alphenaren thuis. En misschien ook wel bij jou. Zo niet, bestel dan nog snel via www.alphensrestaurantweek.nl om verzekerd te zijn van een compleet verzorgde maaltijd. Eet smakelijk!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:46

Jongeren komen af op protestactie, grote rel lijkt uit te blijven

Er hangt een grimmige sfeer op het Rijnplein. Tientallen jongeren zijn afgekomen op de oproep die op social media rondging om maandagavond naar het Rijnplein te komen om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Vernielingen lijken uit te blijven. 

Alphense Zendmast gisteren 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels gisteren 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode gisteren 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!