Alphens Restaurantweek bij jou thuis: steun de lokale horeca

Horecagelegenheden zijn gesloten en gaan een zware tijd tegemoet. In het kader van creatief omgaan met het coronavirus hebben wij de Alphens Restaurantweek daarom in een nieuw jasje gestoken: de Alphens Restaurantweek bij jou thuis!

De Alphens Restaurantweek wordt twee keer per jaar georganiseerd door Alphens.nl. Door de sluiting van de horecagelegenheden moesten wij de editie van de Alphens Restaurantweek in maart helaas annuleren. Maar om de lokale horeca te steunen, hebben wij iets anders bedacht: de Alphens Restaurantweek bij jou thuis!

Lokale horeca steunen

Deze vorm van de Alphens Restaurantweek is er om de lokale horeca een te steunen in deze moeilijke tijd. “Al jaren zijn de horecaondernemers in en rond Alphen aan den Rijn een goede relatie van ons. Je wilt meedenken en iets terug kunnen doen. Met ons ticketsysteem die al jaren gebruikt wordt voor lokale evenementen en de website van de restaurantweek, hebben we gemakkelijk de boel om kunnen gooien en dit creatieve concept kunnen neerzetten”, vertelt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Hij vervolgt: “Het is niet bedoeld om te concurreren met de last-minute ‘ik-heb-honger’ momenten, maar juist om vooruit te plannen. Volgende week zaterdag zin in een hamburger op een bietenbroodje met Manchego van Alfreds, of misschien wel de 1/2 Tante Door kip van Bij Hen? Dit kan dus! Op dit moment doen er vijf restaurants mee en we hebben nog hoop dat Eight, Is Morus en de Gelaarsde Kat zich ook bij ons aansluiten. Ik ga bestellen, en ik reken op de Alphenaar!”

Je favoriete maaltijd thuisbezorgd

Om te kunnen zorgen dat jij van een heerlijke maaltijd kunt genieten bij jou thuis, hebben we de website van de Alphens Restaurantweek simpel aangepast. Daarom is het nu mogelijk om jouw maaltijd te bestellen bij diverse restaurants in Alphen en omstreken!

Meerdere restaurants bezorgen hun maaltijden nu thuis en wij Alphenaren kunnen deze ondernemers helpen. Het gaat hierbij niet om een last-minute bezorging maar juist gepland voor de komende tijd. Bestel via ons platform je gerecht, reken het af en het restaurant neemt contact met je op wanneer je het bezorgd wilt hebben! Let op: je moet minimaal een dag van te voren bestellen. Dat geeft de horecaondernemers de mogelijkheid optimaal te plannen en geen voedsel te verspillen.

Door via de website van de Alphens Restaurantweek jouw maaltijd te bestellen, help je de lokale ondernemers. Zo is er toch een lichtpuntje voor de horecaondernemers in deze moeilijke dagen. Daarnaast zullen wij geen commissie in rekening brengen aan restaurants zoals andere thuisbezorg-organisaties doen.

Steun jij de lokale horeca? Bekijk het overzicht van de deelnemende restaurants via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html! Bestellen kan vanaf dinsdag 17 maart t/m maandag 6 april.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!