Alphens Restaurantweek bij jou thuis: voor iedereen wat lekkers

De Alphens Restaurantweek is al een aantal weken in volle gang. Sinds de sluiting van de horeca kan je heerlijke gerechten bij jou thuis laten bezorgen. Meerdere restaurants uit Alphen en omgeving hebben zich hierbij aangesloten. Genoeg keuze en variatie dus!

Door de sluiting van de horeca hebben we de Alphens Restaurantweek in een ander jasje gestoken. Net als in het voorjaar hebben we daarom de Alphens Restaurantweek bij jou thuis in het leven geroepen. Door via de website van de Alphens Restaurantweek jouw maaltijd te bestellen, help je de lokale horeca. Zo is er toch een lichtpuntje voor de horecaondernemers in deze donkere tijden. De deelnemende restaurants bereiden de meest smaakvolle gerechten om jouw smaakpapillen te verwennen.

Bestellen vanuit je luie stoel

Ga naar de website van de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Kijk welk restaurant in jouw bezorggebied valt en selecteer wat en hoeveel je wil bestellen. Vervolgens gaat het gekozen restaurant gigantisch zijn best doen om een heerlijke maaltijd bij jou thuis te bezorgen. En het mooie hiervan: je hoeft niet eens je huis uit, bestellen kan gewoon vanuit je luie stoel!

Inmiddels zijn er al honderden heerlijke gerechten bezorgd bij Alphenaren thuis. En misschien ook wel bij jou. Zo niet, bestel dan nog snel via www.alphensrestaurantweek.nl om verzekerd te zijn van een compleet verzorgde maaltijd. Eet smakelijk!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”