Alphens

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Wie kent de bowling niet? Discobowlen, je partijtje vroeger? Bijna iedereen heeft wel een balletje gegooid. Maar je kan hier ook heerlijk eten!

De steengrill gaat aan voor je. Terwijl deze warm wordt, start je eerst met een heerlijk voorgerecht. Start je met een heerlijke huisgemaakte soep? Of ga je voor de geweldige carpaccio? Uiteraard met truffelmayonaise.

Dan is het lekker tafelen. Op de steen maak jij je vlees zoals jij dat wilt. En hopelijk heb je trek, want je krijgt maar liefst zes soorten vlees! Uiteraard krijg je ook lekkere groenten, ook dat is heerlijk op de grill. Dit aangevuld met salade en natuurlijk heerlijke friet en sausjes.

Het culinaire gedeelte wordt afgesloten met een grand dessert. Bereid je maar voor op heel veel heerlijkheid op een bord!

Je kan dit menu voor slechts 5,- per persoon aanvullen met bowlen. Dan heb je toch een prachtige avond uit?

‘Strike’ jij ook je plekje op bij de bowling? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.