De Beren Alphen aan den Rijn

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Uiteraard start je met brood en smeersels. Tussen het smeren door sta je voor een lastige keuze! Of eigenlijk drie keuzes. Drie heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts!

Ga je voor een klassieke vitello tonato geserveerd met onder andere groene asperges? Truffelkroketjes en gerookte zalm of een lekker paprika-tomaatsoepje gevuld met geitenkaas, room en pijnboompitten? Deze laatste optie is ook vegan verkrijgbaar!

Als hoofdgerecht is er voor de vleesliefhebber een heerlijke gemarineerde en gegrilde kalfsentrecote. De bloemkoolpuree, beukenzwammetjes en frites maken dit gerecht helemaal af. Liever vis? Dan kan je kiezen voor heerlijke op de huid gebakken kabeljauw met koolraap frites en bernaisesaus. Ook is er een vegan pasta bolognese met enkel plantaardige ingredienten. Voor ieder wat wils dus!

Als nagerecht kan je kiezen uit een gevulde (milka) chocolade donut met banaan en banaanroomijs, karamelsaus en slagroom. Een heerlijk kaasplankje met vier kazen, dadels, vijgenbrood etc behoort ook tot de mogelijkheden. Als vegan optie kan je kiezen voor een vegan Magnum met kokos, verse frambozen en een heerlijke mango-passievruchtsaus.

Cocktails

Om in de zomerse sferen te blijven. Bij de beren kan je ook terecht voor heerlijke cocktails. Heerlijk bij dit speciale menu.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kan je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.