Alphens Restaurantweek in volle gang

Afgelopen weekend zaten de restaurants in Alphen goed vol. De reden? De Alphens Restaurantweek natuurlijk. Heb jij nog geen plannen deze week? Wacht dan niet langer en reserveer snel voor de Alphens Restaurantweek.  

De Alphens Restaurantweek is in volle gang. De deelnemende restaurants hebben afgelopen weekend veel Alphenaren in de watten gelegd met één van hun heerlijke meergangendiners. Je kunt nog tot en met zondag 5 november genieten van een meergangendiner voor maar € 29,95 of € 34,95. Dit wil je niet missen! Reserveer daarom bij jouw favoriete deelnemende restaurant.  

 Deelnemende restaurants  

Deze editie doen er acht restaurants mee: Koeien en Kaas, Buuren Fine Dining, Restaurant ’s Molenaarsbrug, Maggie Blue, Restaurant de Zeeger, Bij Hen, Wet ‘n Wild en Grand Café Eight. Elk restaurant heeft een menu samengesteld met een vega twist. Er is ook aan de echte vis- of vleesliefhebber gedacht: op ieder menu staat minimaal één vlees- of visgerecht.  

Wil jij nog reserveren voor een avondje smakelijk dineren? Wees er dan snel bij, want de tafels gaan hard! Bekijk www.alphensrestaurantweek.nl voor menukaarten en reserveren.  

Reserveer direct >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.