Alphens Restaurantweek is begonnen: geniet van heerlijke vegetarische meergangenmenu’s

Elf dagenlang genieten van heerlijke vegetarische gerechten voor een voordelige prijs. Vanaf nu kan het tijdens de Alphens Restaurantweek! Heb jij al gereserveerd?

De najaarseditie van de Alphens Restaurantweek is van start gegaan, met deze editie een vega twist. Verschillende restaurants uit Alphen aan den Rijn leggen je van 26 oktober tot en met 5 november in de watten met de lekkerste meergangendiners!  Tijdens de restaurantweek kun je genieten van heerlijke gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Dineer bij jouw favoriete restaurant voor € 29,95 of € 34,95, of kies juist voor iets nieuws! 

Deelnemende restaurants 

Aan deze najaarseditie van de Alphens Restaurantweek doen acht restaurants mee: Restaurant De Zeeger, Koeien en Kaas, Grand Café Eight, Restaurant ’s Molenaarsbrug, Buuren Fine Dining, Maggie Blue, Wet ’n Wild The Social Club en Bij Hen. Alle deelnemende restaurants hebben allemaal een menukaart samengesteld met vegetarische gerechten. Voor de echte vleesliefhebbers staat er op elke menukaart minimaal één gerecht met vlees of vis.

Wil jij ook dineren bij één van de deelnemende restaurants tijdens de Alphens Restaurantweek? Kijk op alphensrestaurantweek.nl voor menukaarten en reserveren. Wees er snel bij, want de tafels gaan hard!

Reserveer direct >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.