Alle Hens

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Met maar liefst vier gangen op de menukaart ben je bij Alle Hens tijdens de Alphens Restaurantweek in voor een gezellige avond. De gerechten zijn lekker en kakelvers, en met de sfeer zit het in het oergezellige café ook wel goed. Je gaat dus ongetwijfeld een gezellige avond tegemoet!

Als voorafje kun je kiezen voor een ossenhaas carpaccio op een bedje van een mix van rucola, kappertjes, Parmezaanse kaas. Het gerecht wordt helemaal afgemaakt met Balsamico, pittenmix en een mini broodje. Daarnaast kun je ook kiezen voor champignons in ’t pannetje met gebakken uitjes, prei, knoflook, spek en een mini broodje. Vervolgens krijg je een verfrissende spoom van sorbetijs voorgeschoteld, waarna het tijd is voor het hoofdgerecht.

Kies bijvoorbeeld voor een botermalse kogelbiefstuk in ’t pannetje, geserveerd met eigen braadjus, champignons, ui, spek en kruidenboter. Een andere optie is varkenshaas in ’t pannetje met een garnituur van gebakken ui, champignons, knoflook en paprikasaus. Liever vis? Ga dan voor het tongfilet in ’t pannetje. De twee stuks tongfilet worden geserveerd met een garnituur van mosselen en garnalen, met gebakken ui en prei in kruidenboter. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse Frieten, gemengde salade en diverse soorten mayonaise. Zin in meer? Dan kun je diverse bijgerechten bijbestellen.

Als afsluiter van de avond kun je genieten van een van de heerlijke desserts. Hierbij heb je de keuze uit de enige echte ‘Dame Blanche’, of crème Brulee met rode vruchten en room. Eet je vegetarisch? Ook aan jou heeft Alle Hens gedacht! Vraag het aan de bediening en Alle Hens zoekt samen met jou naar een heerlijk alternatief. Wil jij je extra in de watten laten leggen? Kom dan met een ‘even’ aantal personen genieten van het menu. Dan krijg je van Alle Hens, per twee personen, één fles huiswijn naar keuze.

Genieten van dit heerlijke menu? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 13:14

Laatste grote gevelelement woningen Akkerwinde geplaatst

Momenteel worden 199 woningen in de Akkerwinde en de Boterbloemweg in Alphen energiezuinig gemaakt. Woonforte laat nu weten dat het laatste grote gevelelement van de laatste woning op zijn plek zit.

Overige vandaag 11:31

Thomas Berge doet mee aan hashtag #ikdoenietmeermee

Artiesten uit heel Nederland komen in actie tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Dit doen ze onder de hashtag #ikdoenietmeermee. Ook Thomas Berge uit Alphen doet mee aan de actie. “Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek.”

Advertorial Winkels vandaag 11:08

Handige services bij Primera Jacobs

Ondanks alle problemen die de detailhandel ondervindt in het huidige coronatijdperk, zijn er toch ook winkels die, crisis of niet, ongekend populair zijn en succesvol door blijven draaien. Primera Jacobs is daar een mooi voorbeeld van. De winkelketen blijkt continu in staat om relevant te blijven en in te spelen op de behoeftes van hun lokale klanten.

Overige vandaag 10:25

Foutief gestalde fietsen bij station worden binnenkort verwijderd

Gevaarlijk of hinderlijk geparkeerde fietsen in de omgeving van het station, het is al een tijdje een probleem in Alphen. Vanwege de grote overlast gaan de handhavers van de gemeente daar nu extra op letten. Onder het motto ‘Fiets fout = fiets weg’, worden binnenkort alle fout gestalde fietsen verwijderd.