Bob's Latin Mex

Alphens Restaurantweek: Ontdek de smaak van Latijns-Amerika bij Bobs

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bobs Latin Mexican restaurant.

Waar de meeste bezoekers Bobs kennen van de lekkerste burgers, burritos en natuurlijk Bob zelf heeft dit restaurant meer in zijn mars. Bob vertelt: “tijdens de coronaperiode zijn we op de been gehouden door mensen die lokaal bestelden en toen het weer mocht kwamen eten. Hartverwarmend! We hebben hard nagedacht en we willen laten zien dat wij veel meer moois bieden dan waar je ons van kent. Met trots presenteren wij dan ook ‘de huiskamer van Bobs’.’’

Wees welkom bij de nieuwe kok Matthijs, gastvrouw Nicole (die ook de heerlijkste cocktails voor je kan maken) en natuurlijk Bob zelf. Zij gaan je tijdens de restaurantweek laten zien hoe lekker je ‘latin’ kan eten op vis-, vlees- of vegangebied.

Tijdens de restaurantweek kan je kiezen voor een viergangen menu. Reis je mee naar Peru? Je start met een heerlijk ‘mango hummus’ op flatbread om daarna te genieten van verrukkelijke visgerechten zoals ceviche en gebakken zeebaars. Dit etentje wordt afgerond met lemon pie van Piece of Joy!

Toch eens vegan proberen? Dan ga je op de Mexicaanse toer! Na de mango hummus word je verwend met gevulde avocado en vegan taco’s met smoked jackfruit! Genieten met een grote G. Als dessert is er gekozen voor ‘death by chocolate’! Een overdaad aan chocolade dus. Proeven en geniet!

Liever vlees? Op naar Brazilië. Ook hier start je met mango hummus. Daarna genieten van empanadas gevuld met kip en een flamed Brasil steak. Deze wordt opgediend aan een zwaard! Na deze heerlijke gerechten krijg je nog heerlijke brigadeiros (Braziliaanse bonbons) voorgeschoteld.

Samenwerking

De death by chocolate en de lemon pie worden geleverd door Piece of Joy. Een mooi voorbeeld van lokaal samenwerken. Zij maken de lekkerste vegan desserts en taarten zonder gluten en geraffineerde suikers!

Heb je al trek? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kan je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 13:14

Laatste grote gevelelement woningen Akkerwinde geplaatst

Momenteel worden 199 woningen in de Akkerwinde en de Boterbloemweg in Alphen energiezuinig gemaakt. Woonforte laat nu weten dat het laatste grote gevelelement van de laatste woning op zijn plek zit.

Overige vandaag 11:31

Thomas Berge doet mee aan hashtag #ikdoenietmeermee

Artiesten uit heel Nederland komen in actie tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Dit doen ze onder de hashtag #ikdoenietmeermee. Ook Thomas Berge uit Alphen doet mee aan de actie. “Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek.”

Advertorial Winkels vandaag 11:08

Handige services bij Primera Jacobs

Ondanks alle problemen die de detailhandel ondervindt in het huidige coronatijdperk, zijn er toch ook winkels die, crisis of niet, ongekend populair zijn en succesvol door blijven draaien. Primera Jacobs is daar een mooi voorbeeld van. De winkelketen blijkt continu in staat om relevant te blijven en in te spelen op de behoeftes van hun lokale klanten.

Overige vandaag 10:25

Foutief gestalde fietsen bij station worden binnenkort verwijderd

Gevaarlijk of hinderlijk geparkeerde fietsen in de omgeving van het station, het is al een tijdje een probleem in Alphen. Vanwege de grote overlast gaan de handhavers van de gemeente daar nu extra op letten. Onder het motto ‘Fiets fout = fiets weg’, worden binnenkort alle fout gestalde fietsen verwijderd.